OVER IVY LANE

Hey hallo! 

Mijn naam is Didi en mijn passie-bedrijf Ivy Lane is ontstaan uit een dikke liefde voor alles wat leeft. Ik kom uit een familie van natuurliefhebbers en dat is gelukkig ook op mij overgeslagen!

Ik wil mijn liefde voor planten combineren met mijn liefde voor design en marketing. Ik wil een andere ervaring creëeren dan je gewend bent bij planten kopen. Want planten zijn gaaf! Daar mag je een bijzonder potje bij hebben waar je net zo weg van bent, en je mag lekker veel te veel knullige feitjes over je nieuwe plantje weten! Geniet er van!

Bij Ivy Lane kleuren we buiten de lijntjes, het is een plek voor creativiteit met oog voor de planeet en alles wat daar op leeft. Als je deel wilt zijn van deze grotere missie volg dan op Instagram @ivylaneplants!

PASSIEbedrijf

Hier zie je mij in mijn element, waar ik alle leukste plantjes en potjes voor jullie uit mag zoeken! Met alles wat ik doe let ik op kwaliteit en probeer ik alleen het beste, meest bijzondere en speciale aan te bieden op Ivy Lane. Dit maakt Ivy Lane anders dan anderen. Alle planten en potten zijn langs mijn handen geweest en als er iets niet klopt kan je dan ook altijd bij mij terecht!

Ivy Lane gelooft in duurzaam ondernemen.  Ik ben mij bewust van onze ecologische voetafdruk en de vervuiling, klimaatverandering en uitstervende diersoorten waar wij als mensheid mede verantwoordelijk voor zijn. Ik wil het beter doen dan mijn voorgangers en een gezonde planeet achterlaten voor toekomstige generaties. Een van de manieren waarop ik dat doe is door bewust om te gaan met plastic. Er wordt namelijk overal enorm veel plastic gebruikt, ook in de plantenwereld. Al het plastic dat Ivy Lane in handen krijgt wordt zorgvuldig gerecycled en zodra het bij mij ligt wordt er geen plastic meer gebruikt. Dit leidt ook tot een geheel plasticvrije verzending. 

Let'S ROOT FOR EACH OTHER AND WATCH EACH OTHER GROW.

Samenwerkingen

Ik geloof heilig in ‘the power of the people’. Samen staan we sterker en samen kunnen wij de wereld creëeren waar iedereen en alles in balans samenleeft. Daarnaast ben ik een creatieveling en wil ik andere jonge creatievelingen en ondernemers de kans geven om samen wat op te bouwen. Er zijn ontzettend veel jonge keramisten en artiesten waar ik maar al te graag mee samen zou willen werken en daar zijn we ook volop over in gesprek achter de schermen

In de nabije toekomst wil ik compleet afhankelijk zijn van samenwerkingen met keramisten en artiesten. Dit betekent dat alles wat je op de website zou vinden handgemaakt is en het meerendeel van de winst dan ook naar jonge ondernemers en kunstenaars zou gaan. 

Ken of ben jij een keramist/kunstenaar/creatieveling en zou je het leuk vinden in gesprek te gaan over de mogelijkheden wat betreft samen werken? Stuur mij even een mailtje via info@ivylaneplants.nl of bericht mij via Instagram @ivylaneplants! 

Duurzame oplossingen

Het is enorm belangrijk dat de prachtige potten heel bij jullie aankomen. Maar het is ook van groot belang dat we ophouden met single-use-plastic. Daarom gebruikt Ivy Lane Honeycomb kraft papier. Door het honingraat patroon grijpen de verschillende zijdes elkaar vast, waardoor er geen tape nodig is. Dit alternatief is 100% op papier gebaseerd, biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Winkelwagen
Scroll naar top